ΠΕΛΑΤΕΣ ΩΣ ΕΣΤΙΑΣΗ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΖΩΗ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΩΣ DRIVE

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΘερμική επεξεργασία επιφάνειας

Ιατρική ομαλοποίηση υλικών μετάλλων θερμικής επεξεργασίας επιφάνειας νοσοκομείων

Ιατρική ομαλοποίηση υλικών μετάλλων θερμικής επεξεργασίας επιφάνειας νοσοκομείων

Κίνα Ιατρική ομαλοποίηση υλικών μετάλλων θερμικής επεξεργασίας επιφάνειας νοσοκομείων προμηθευτής
Ιατρική ομαλοποίηση υλικών μετάλλων θερμικής επεξεργασίας επιφάνειας νοσοκομείων προμηθευτής Ιατρική ομαλοποίηση υλικών μετάλλων θερμικής επεξεργασίας επιφάνειας νοσοκομείων προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ιατρική ομαλοποίηση υλικών μετάλλων θερμικής επεξεργασίας επιφάνειας νοσοκομείων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: OEM

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: discuss personally
Συσκευασία λεπτομέρειες: Αποστηρωμένη συσκευασία/διπλά συσκευασία/Vacuum package
Χρόνος παράδοσης: Σύμφωνα με το αίτημα συμβάσεων
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Σύμφωνα με το χαρακτηριστικό γνώρισμα προϊόντων
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
όνομα: ομαλοποίηση υλικών μετάλλων Εφαρμογές: νοσοκομεία
Ο cOem δέχεται: Ναί μάρκα: JENITEK
Συσκευασία: Προϊόντα με την επικυρωμένη αποστειρωμένη συσκευασία
Υψηλό φως:

heat treating services

,

solution heat treatment

Κανονικοποίηση ιατρικών μεταλλικών υλικών για εξαρτήματα κατασκευής OEM

Περιγραφή

Θερμοθεραπεία είναι η ελεγχόμενη θέρμανση και ψύξη των μετάλλων για να μεταβάλλουν τις φυσικές και μηχανικές τους ιδιότητες χωρίς να αλλάζουν το σχήμα του προϊόντος.

  1. Για να μειωθεί η ευθραυστότητα και να εξαλειφθεί ή να μειωθεί η εσωτερική τάση, υπάρχει μεγάλη εσωτερική τάση και ευθραυστότητα μετά από σβέση των χαλύβων. Αν τα χαλύβδινα εξαρτήματα δεν είναι μετρημένα έγκαιρα, θα προκύψουν παραμορφώσεις ή ακόμη και ρωγμές.
  2. Για να ληφθούν οι απαιτούμενες μηχανικές ιδιότητες του τεμαχίου, το κατεργαζόμενο τεμάχιο μετά την απόσβεση, η υψηλή σκληρότητα και η ευθραυστότητα είναι μεγάλες, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις διαφορετικών επιδόσεων των διάφορων αντικειμένων, μπορεί να μετριάζεται με την κατάλληλη προσαρμογή της σκληρότητας, μείωση της ευθραυστότητας, απαραίτητη σκληρότητα, πλαστικό
  3. Σταθεροποιημένο μέγεθος τεμαχίου
  4. Για ορισμένους κραματοποιημένους χάλυβες, οι οποίοι είναι δύσκολο να μαλακώσουν μετά την ανόπτηση, η ανάκτηση σε υψηλές θερμοκρασίες υιοθετείται συχνά μετά την απόσβεση (ή την ομαλοποίηση) για τη σωστή συσσώρευση του καρβιδίου στο χάλυβα και τη μείωση της σκληρότητας για μηχανική κατεργασία.

Διασφάλιση ποιότητας

Η Jenitek δεσμεύεται να προμηθεύει προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών, να συμμορφώνεται με τις κανονιστικές και κανονιστικές απαιτήσεις, να αυξάνει την ικανοποίηση του πελάτη και να διατηρεί την αποτελεσματικότητα των συστημάτων διαχείρισης της ποιότητας μέσω της συνεχούς βελτίωσης των προϊόντων, διαδικασιών και υπηρεσιών.

Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας της Jenitek έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 13485: 2012 και ISO 9001: 2008, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας. Το QSR 21 CFR PART 820 της FDA και οι πιστοποιήσεις της ΕΕ MDD 93/42 της ΕΟΚ βρίσκονται σε εξέλιξη.

Έχουμε ένα λεπτομερές σύστημα ποιότητας που περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα τεκμηρίωσης, συμπεριλαμβανομένων εγχειριδίων, διαδικασιών, οδηγιών εργασίας και αρχείων. Σύμφωνα με την τεκμηρίωση και τις διαδικασίες του συστήματος, ελέγχονται οι ποιοτικές μας δραστηριότητες όπως η παραγωγή, η επιθεώρηση, η ανάπτυξη προϊόντων (NPI), η επικύρωση της διαδικασίας, ο έλεγχος της αλυσίδας προμηθευτών και η συνεχής βελτίωση. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες ακρίβειας, απόδοσης και ασφάλειας στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

6 Ομάδα ποιότητας της Sigma Η ομάδα ποιότητας της Jenitek κατανοεί ότι αυτά τα πρότυπα συστήματος δεν αποτελούν μόνο το θεμέλιο της διαχείρισης της ποιότητας, αλλά είναι επίσης υψίστης σημασίας για τη σημασία των ιατρικών προϊόντων, των πελατών μας και της ανάπτυξης προϊόντων, της παραγωγής και της διαδικασίας βελτίωσης. Διαθέτουμε εκτενή εμπειρία με τη διαχείριση της ποιότητας και χρησιμοποιούμε μια σειρά από μεθόδους και εργαλεία, όπως IQ / OQ / PQ, FMEA, PFMEA και Design of Experiments (DoE) για να υποστηρίξουμε τις διαδικασίες ανάπτυξης και βελτίωσης προϊόντων.

Συσκευασία και ανίχνευση

Προϊόντα με επικυρωμένη αποστειρωμένη συσκευασία. Εξοπλισμός σφράγισης και δοκιμής ειδικά διαμορφωμένο ώστε να πληροί αυστηρές απαιτήσεις επικύρωσης συσκευασίας.

Πιστοποίηση

· ISO 9001: 2008 Πιστοποιημένα
· ISO 13485: 2012 Πιστοποιημένα
· ISO 14001: 2004 Πιστοποιημένα
· OHSAS 18001 Πιστοποιημένα
· FDA 21CFR 820 Σε εξέλιξη
· MDD 93/43 της ΕΕ Σε εξέλιξη
· ISO 14971 2004 Συμμόρφωση

Στοιχεία επικοινωνίας
SU ZHOU JENITEK PRECISION DEVICE CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)