ΠΕΛΑΤΕΣ ΩΣ ΕΣΤΙΑΣΗ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΖΩΗ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΩΣ DRIVE

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚατεργασία ηλεκτρικής απαλλαγής

Κράμα Edm μαγνήσιου που επεξεργάζεται τις υπηρεσίες, κοπή μετάλλων Edm για τη ιατρική συσκευή στη μηχανή

Κράμα Edm μαγνήσιου που επεξεργάζεται τις υπηρεσίες, κοπή μετάλλων Edm για τη ιατρική συσκευή στη μηχανή

Κίνα Κράμα Edm μαγνήσιου που επεξεργάζεται τις υπηρεσίες, κοπή μετάλλων Edm για τη ιατρική συσκευή στη μηχανή προμηθευτής
Κράμα Edm μαγνήσιου που επεξεργάζεται τις υπηρεσίες, κοπή μετάλλων Edm για τη ιατρική συσκευή στη μηχανή προμηθευτής Κράμα Edm μαγνήσιου που επεξεργάζεται τις υπηρεσίες, κοπή μετάλλων Edm για τη ιατρική συσκευή στη μηχανή προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Κράμα Edm μαγνήσιου που επεξεργάζεται τις υπηρεσίες, κοπή μετάλλων Edm για τη ιατρική συσκευή στη μηχανή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: OEM

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: discuss personally
Συσκευασία λεπτομέρειες: Αποστηρωμένη συσκευασία/διπλά συσκευασία/Vacuum package
Χρόνος παράδοσης: Σύμφωνα με το αίτημα συμβάσεων
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Σύμφωνα με το χαρακτηριστικό γνώρισμα προϊόντων
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
όνομα: Κοπή EDM Εφαρμογές: νοσοκομεία
Ο cOem δέχεται: Ναί
Υψηλό φως:

electric discharge machining

,

edm machining services

ηλεκτρική απαλλαγή κραμάτων μαγνήσιου που επεξεργάζεται (EDM) την κοπή για την κατασκευή cOem στη μηχανή

 

 

Περιγραφή

Ο κύριος σκοπός της κατεργασίας σπινθήρων είναι να υποβληθεί σε επεξεργασία ο κύβος και τα μέρη με τη σύνθετες διαμορφωμένες τρύπα και την κοιλότητα.

 

Επεξεργαμένος τα διάφορα αγώγιμα υλικά, όπως το σκληρό κράμα και ο χάλυβας Επεξεργασία των βαθιών και λεπτών τρυπών, των διαμορφωμένων τρυπών, των βαθιών αυλακιών, των στενών σχισμών και των τεμνόντων φύλλων, κ.λπ.

 

Το τιτάνιο, τα ανοξείδωτα, το αργίλιο και οι υποβαλλόμενοι σε θερμοθεραπεία χάλυβες εργαλείων μπορούν να κοπούν με την αποδοτικότητα.

 

Οι εκλεπτυμένες μορφές, οι σύνθετες μορφές και τα μοναδικά μέρη μπορούν να είναι επεξεργασμένες στη μηχανή σάλιασμα-ελεύθερες και με εξαιρετικά τη υψηλή ακρίβεια.

 

Επεξεργαστείτε όλα τα είδη διαμόρφωσης των εργαλείων, των προτύπων και των μετρητών δαχτυλιδιών νημάτων. Κατά τη διάρκεια του edm, το ηλεκτρόδιο και το κομμάτι προς κατεργασία εργαλείων συνδέονται αντίστοιχα με τους δύο πόλους της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σφυγμού και βυθίζονται στο λειτουργώντας ρευστό, ή το λειτουργώντας ρευστό χρεώνεται στο χάσμα απαλλαγής.

 

Μέσω του ηλεκτροδίου εργαλείων ελέγχου εκκαθάρισης στο κομμάτι προς κατεργασία που ταΐζει το αυτόματο σύστημα ελέγχου, όταν έφθασε το χάσμα σε μια ορισμένη απόσταση μεταξύ των δύο ηλεκτροδίων, μια τάση σφυγμού που εφαρμόζεται σε δύο ηλεκτρόδια θα λειτουργεί την υγρή διακοπή, να παραγάγει την απαλλαγή σπινθήρων.

 

Με χιλιάδες σφυγμοί της ηλεκτρικής ενέργειας ανά δευτερόλεπτο, περισσότερα μέταλλα μπορούν να διαβρωθούν και να αφαιρεθούν με ένα ορισμένο ποσοστό παραγωγικότητας.

 

Ανταγωνιστικό adwantage

Υψηλή ακρίβεια διάστασης, ακρίβεια μεγάλης ακτινοβολίας, υψηλή ποιότητα επιφάνειας

 

 

Εξασφάλιση ποιότητας

Το Jenitek είναι δεσμευμένο στην παροχή των προϊόντων και υπηρεσίες που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών, συμμορφώνονται με τις νομικές και ρυθμιστικές απαιτήσεις, αυξάνουν τη ικανοποίηση πελατών και διατηρούν την αποτελεσματικότητα των ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης μέσω της συνεχούς βελτίωσης στα προϊόντα, τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες.

 

Το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του Jenitek είναι ο επικυρωμένος ISO 13485:2012 και ο ISO 9001:2008 προκειμένου να ικανοποιηθεί κάθε μια από τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας. QSR 21 ΜΈΡΟΣ 820 CFR και πιστοποιήσεις του FDA της ΕΟΚ της ΕΕ MDD 93/42 συνεχίζει.

 

Έχουμε ένα λεπτομερές ποιοτικό σύστημα συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων επιπέδων τεκμηρίωσης συμπεριλαμβανομένων των εγχειριδίων, των διαδικασιών, των οδηγιών εργασίας και των αρχείων. Σύμφωνα με την τεκμηρίωση και τις διαδικασίες συστημάτων, οι ποιοτικές δραστηριότητές μας όπως η παραγωγή, η επιθεώρηση, η ανάπτυξη προϊόντος (NPI), η επικύρωση διαδικασίας, ο έλεγχος αλυσίδων προμηθευτών, και η συνεχής βελτίωση ελέγχονται. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να παραδώσουμε την ακρίβεια, την απόδοση και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ασφάλειας στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

 

6 η ποιοτική ομάδα σίγμα η ποιοτική ομάδα Jenitek καταλαβαίνει ότι αυτά τα πρότυπα συστημάτων είναι όχι μόνο το ίδρυμα της ποιοτικής διαχείρισης αλλά και κυρίαρχα στη σημασία των ιατρικής προϊόντων, των πελατών και της ανάπτυξης προϊόντος, της παραγωγής μας, και της διαδικασίας βελτίωσης. Έχουμε την εκτενή εμπειρία με την ποιοτική διαχείριση και χρησιμοποιούμε μια σειρά των μεθόδων και των εργαλείων, συμπεριλαμβανομένου IQ/OQ/PQ, FMEA, PFMEA, και του σχεδίου των πειραμάτων το (DoE) για να υποστηρίξουμε στις διαδικασίες ανάπτυξης προϊόντος και βελτίωσης.

 

Συσκευασία και επισήμανση

Προϊόντα με την επικυρωμένη αποστειρωμένη συσκευασία. Συγκεκριμένα διαμορφωμένος για να καλύψει τις αυστηρές απαιτήσεις επικύρωσης συσκευασίας.

 

Πιστοποίηση

ISO 9001:2008 επικυρωμένο

ISO 13485:2012 επικυρωμένο

ISO 14001:2004 επικυρωμένο

OHSAS 18001 επικυρωμένο

-διαδικασία FDA 21CFR 820

-διαδικασία της ΕΕ MDD 93/43

Συμμόρφωση του ISO 14971 2004

 

Στοιχεία επικοινωνίας
SU ZHOU JENITEK PRECISION DEVICE CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)