ΠΕΛΑΤΕΣ ΩΣ ΕΣΤΙΑΣΗ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΖΩΗ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΩΣ DRIVE

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντασχηματοποίηση εγχύσεων μικροϋπολογιστών

Καθαρό ελάχιστο πάχος σχηματοποίησης εγχύσεων μικροϋπολογιστών δωματίων 0.08mm για το προσαρμοσμένο σχέδιο

Καθαρό ελάχιστο πάχος σχηματοποίησης εγχύσεων μικροϋπολογιστών δωματίων 0.08mm για το προσαρμοσμένο σχέδιο

Κίνα Καθαρό ελάχιστο πάχος σχηματοποίησης εγχύσεων μικροϋπολογιστών δωματίων 0.08mm για το προσαρμοσμένο σχέδιο προμηθευτής
Καθαρό ελάχιστο πάχος σχηματοποίησης εγχύσεων μικροϋπολογιστών δωματίων 0.08mm για το προσαρμοσμένο σχέδιο προμηθευτής Καθαρό ελάχιστο πάχος σχηματοποίησης εγχύσεων μικροϋπολογιστών δωματίων 0.08mm για το προσαρμοσμένο σχέδιο προμηθευτής Καθαρό ελάχιστο πάχος σχηματοποίησης εγχύσεων μικροϋπολογιστών δωματίων 0.08mm για το προσαρμοσμένο σχέδιο προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Καθαρό ελάχιστο πάχος σχηματοποίησης εγχύσεων μικροϋπολογιστών δωματίων 0.08mm για το προσαρμοσμένο σχέδιο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: OEM

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: discuss personally
Συσκευασία λεπτομέρειες: Αποστηρωμένη συσκευασία/διπλά συσκευασία/Vacuum package
Χρόνος παράδοσης: Σύμφωνα με το αίτημα συμβάσεων
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Σύμφωνα με το χαρακτηριστικό γνώρισμα προϊόντων
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Πλαστικό: Πλαστικό μάρκα: JENITEK
Ελάχιστο πάχος: 0.08mm Μέγεθος σχεδίασης: 200 X 200mm
Καθαρός βαθμός δωματίων: 10k, 100K Υλικό εφαρμογής: ΤΟ PA, ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΆΖΕΙ, PC, LCP, PEI, PEBAX
Υψηλό φως:

plastic injection molding

,

medical injection molding

1,000㎡of 10K & 100K βαθμολογούν την καθαρή σχηματοποίηση εγχύσεων μικροϋπολογιστών δωματίων

 

Γρήγορες λεπτομέρειες:

 

Ανώτατο temperrature τήξης: 420℃
Ελάχιστο πάχος: 0.08mm
Ελάχιστος όγκος εγχύσεων: 0.1mm3.
Σειρά επεξεργασίας: πέρα-σχηματοποίησης ενθέτων σχηματοποίηση μικροϋπολογιστών σχηματοποίησης overmolding
Μέγεθος σχεδίασης: 200 X 200mm
Καθαρός βαθμός δωματίων 10k, 100K
Υλικά εφαρμογής: ΤΟ PA, ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΆΖΕΙ, PC, LCP, PEI, PEBAX

 

Περιγραφή

 

Το Suzhou Jenitek έχει την από μακρού υφιστάμενη εμπειρία σε ποικίλες ιατρικές εφαρμογές σχηματοποίησης που απαιτούν τις σφιχτές ανοχές, σχηματοποίηση ενθέτων, σχηματοποίηση μικροϋπολογιστών, σχηματοποίηση ενθέτων μικροϋπολογιστών, φωτογραφικές διαφάνειες εργαστηρίων, luer συνδετήρες, επιφάνειες σφράγισης, και εργασία συνελεύσεων ένας – ή συνδυασμός αυτών των αναγκών. ο κατασκευαστής της πλαστικής έγχυσης φορμάρισε τα μέρη και το fabricator των φορμών εγχύσεων συνήθειας για την κατηγορία 10.000 εφαρμογές αποστειρωμένων δωματίων. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν την πλαστική σχηματοποίηση εγχύσεων ακρίβειας, το σχέδιο μερών, το σχέδιο φορμών, την κατασκευή φορμών, την εφαρμοσμένη μηχανική, κατασκευαστική συμβάσεων, αυτοματοποιημένη & χειρωνακτική συνέλευση, γρήγορη διαμόρφωση πρωτοτύπου.

 

Το Suzhou Jenitek κατασκευάζει αυτήν την περίοδο τα προϊόντα για το interventional και τις εμφυτεύσιμες συσκευές. και περιλαμβάνει μια κατηγορία 100.000 καθαρό δωμάτιο, με τις ικανότητες μέχρι την κατηγορία 10.000, και την επικυρωμένη κατηγορία 100 ελασματικές κουκούλες ροής. Η επεξεργασία μέσων μας πρόκειται να χρησιμοποιήσει τις ειδικές μεθόδους μέτρησης τεχνολογίας και μη-επαφών μετα-επεξεργασίας για να τους επιθεωρήσει. Οι κανονικοί λογιστικοί έλεγχοι και οι επιθεωρήσεις εργοστασίων από CSA εξασφαλίζουν το ποιοτικό σύστημά ότι μας λειτουργεί στο επίπεδο απόδοσης που απαιτείται για να παραγάγει με συνέπεια υψηλό - οι ποιοτικοί συχνά χρόνοι επεξεργασμένα στη μηχανή τα μικροϋπολογιστής μέρη μας φθάνουν στο μικρότερο όριο και κρατάμε τις ανοχές για να καλύψουμε την απαίτηση πελατών.

Και η διαδικασία παραγωγής μας εφαρμόζει τους αυστηρούς ελέγχους για να παραδώσει τα ποιοτικά προϊόντα στο πρόγραμμα.

 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

  1. Σχεδιάστε τη φόρμα σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη.
  2. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη φορμάροντας μηχανή Babyplast με τα καινοτομημένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

 

Εφαρμογή:

Ηλεκτρο δοκιμή φυσιολογίας και αφαήρεση ραδιοσυχνότητας για να μεταχειριστεί το νεκρό ιστό καρδιών

 

Εξασφάλιση ποιότητας

Το Jenitek είναι δεσμευμένο στην παροχή των προϊόντων και υπηρεσίες που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών, συμμορφώνονται με τις νομικές και ρυθμιστικές απαιτήσεις, αυξάνουν τη ικανοποίηση πελατών και διατηρούν την αποτελεσματικότητα των ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης μέσω της συνεχούς βελτίωσης στα προϊόντα, τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες.

 

Το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του Jenitek είναι ο επικυρωμένος ISO 13485:2012 και ο ISO 9001:2008 προκειμένου να ικανοποιηθεί κάθε μια από τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας. QSR 21 ΜΈΡΟΣ 820 CFR και πιστοποιήσεις του FDA της ΕΟΚ της ΕΕ MDD 93/42 συνεχίζει.

 

Έχουμε ένα λεπτομερές ποιοτικό σύστημα συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων επιπέδων τεκμηρίωσης συμπεριλαμβανομένων των εγχειριδίων, των διαδικασιών, των οδηγιών εργασίας και των αρχείων. Σύμφωνα με την τεκμηρίωση και τις διαδικασίες συστημάτων, οι ποιοτικές δραστηριότητές μας όπως η παραγωγή, η επιθεώρηση, η ανάπτυξη προϊόντος (NPI), η επικύρωση διαδικασίας, ο έλεγχος αλυσίδων προμηθευτών, και η συνεχής βελτίωση ελέγχονται. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να παραδώσουμε την ακρίβεια, την απόδοση και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ασφάλειας στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

 

6 ποιοτική ομάδα σίγμα

Η ποιοτική ομάδα Jenitek καταλαβαίνει ότι αυτά τα πρότυπα συστημάτων είναι όχι μόνο το ίδρυμα της ποιοτικής διαχείρισης αλλά και κυρίαρχα στη σημασία των ιατρικής προϊόντων, των πελατών και της ανάπτυξης προϊόντος, της παραγωγής μας, και της διαδικασίας βελτίωσης. Έχουμε την εκτενή εμπειρία με την ποιοτική διαχείριση και χρησιμοποιούμε μια σειρά των μεθόδων και των εργαλείων, συμπεριλαμβανομένου IQ/OQ/PQ, FMEA, PFMEA, και του σχεδίου των πειραμάτων το (DoE) για να υποστηρίξουμε στις διαδικασίες ανάπτυξης προϊόντος και βελτίωσης.

 

Συσκευασία και επισήμανση

Προϊόντα με την επικυρωμένη αποστειρωμένη συσκευασία. Συγκεκριμένα διαμορφωμένος για να καλύψει τις αυστηρές απαιτήσεις επικύρωσης συσκευασίας.

 

Πιστοποίηση

ISO 9001:2008 επικυρωμένο

ISO 13485:2012 επικυρωμένο

ISO 14001:2004 επικυρωμένο

OHSAS 18001 επικυρωμένο

-διαδικασία FDA 21CFR 820

-διαδικασία της ΕΕ MDD 93/43

Συμμόρφωση του ISO 14971 2004

Στοιχεία επικοινωνίας
SU ZHOU JENITEK PRECISION DEVICE CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)