ΠΕΛΑΤΕΣ ΩΣ ΕΣΤΙΑΣΗ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΖΩΗ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΩΣ DRIVE

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

SU ZHOU JENITEK PRECISION DEVICE CO.,LTD.

SU ZHOU JENITEK PRECISION DEVICE CO.,LTD.

1 2
SU ZHOU JENITEK PRECISION DEVICE CO.,LTD. SU ZHOU JENITEK PRECISION DEVICE CO.,LTD.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : OEM
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Το Jenitek που καθιερώνεται το 2010, αυτό βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο ιατρικών συσκευών της νέας περιοχής Suzhou και είναι επαγγελματικός κατασκευαστής συμβάσεων για τις ιατρικές συσκευές. Με βάση την ικανότητά μας συγκέντρωσης των διάφορων τύπων μικροϋπολογιστής-ιατρικών συσκευών και επεξεργασίας των μερών και των συστατικών, παρέχουμε την υποστήριξη και τις γενικές υπηρεσίες συνελεύσεων για την αγγειακή επέμβαση και τις ενεργές εμφυτεύσιμες συσκευές.

 

Το Jenitek είναι ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση. Τώρα έχει προωθήσει διεθνώς τις ικανότητες κατασκευής επιπέδων. Το Suzhou Jenitek είναι απευθυνόμενο στην αγορά, και βελτιώνει συνεχώς την ανταγωνιστικότητα πυρήνων της επιχείρησης. Μετά από μερικά σύντομα έτη, έχουμε την μικροϋπολογιστής-κατεργασία, συγκόλληση μικροϋπολογιστής-σημείων, μικροϋπολογιστής-καλώδιο

η επεξεργασία, η σχηματοποίηση microinjection, η επεξεργασία επιφάνειας των μικροσκοπικών μερών και άλλων ικανοτήτων κατασκευής μικροϋπολογιστών, και έχουν διαμορφώσει βαθμιαία την πλήρη ροή από τα μέρη κατασκευαστικός στη συνέλευση των συσκευών μικροϋπολογιστών. Το Suzhou Jenitek είναι ο ISO επικυρωμένος (ISO13485, ISO9001, ISO14001) και συστήματα OHSH18001 επικυρωμένα και λαμβάνει αυτήν την περίοδο την πιστοποίηση του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΎ FDA QSR 820 και των συστημάτων της ΕΕ MDD 93/42/ECC. Η επιχείρηση προσδιορίζει μια ποιοτική Ομάδα Διοίκησης από ASQ έξι την κύριες τη μαύρες ζώνη και πράσινη ζώνη σίγμα και απονεμήθηκε το «επίτευγμα της διαδικασίας βελτίωσης αξίας» από μια διεθνώς διάσημη επιχείρηση ιατρικών συσκευών.

 

Το Jenitek έχει μια σημαντική ομάδα ανάπτυξης προϊόντος. Εφαρμόζουμε DFMEA, DOE, IQ/OQ/PQ και υπερέχουμε στις μεταβαλλόμενες μικρές και περίπλοκες διαδικασίες στις ελέγξιμες και μετρήσιμες απλές ενέργειες μέσω των δημιουργικών διαδικασιών και του σχεδίου σχεδίασης. Η καινοτομία και η ανάπτυξη είναι οι κοινοί στόχοι όλων των μελών

από Jenitek. Η επιχείρηση δημιουργεί μια ατμόσφαιρα της καινοτομίας με τη ανάπτυξη προϊόντος, τη συνεχή βελτίωση έξι σίγμα, τις περιεκτικές προτάσεις και άλλες καινοτόμες πλατφόρμες για να επιτύχει την κοινή ανάπτυξη της επιχείρησης και των υπαλλήλων.

 

Το Jenitek είναι δεσμευμένο στην ύπαρξη ηγέτης της βιομηχανίας κατασκευής συμβάσεων για τις ιατρικές συσκευές. Εκμεταλλευόμαστε τις προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής για να βοηθήσουμε τους πελάτες για να φέρουμε τα νέα προϊόντα στην αγορά γρήγορα για τα ευεργετικά αποτελέσματα.

Στοιχεία επικοινωνίας
SU ZHOU JENITEK PRECISION DEVICE CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Hong Gao

Τηλ.:: 86-512-66806001

Φαξ: 86-512-66806002

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)